Hoe voeg je meerdere contacten toe aan een Gmail-account?

Als je meerdere contacten wilt toevoegen aan je Gmail-account dan ben je hier op de juiste plek en hier kun je met behulp van dit artikel veel contacten aan je Gmail-account toevoegen. Je hoeft alleen de methode stap voor stap te volgen. Als je nog steeds geen contacten aan je Gmail-account kunt toevoegen, kun je ook hulp krijgen van ons klantenservice team door ons Gmail-telefoonnummer bellen.

Je hoeft alleen maar alle onderstaande stappen te volgen om meerdere contacten toe te voegen aan je Gmail-account:

  1.  Allereerst moet u het tabblad 'Google Contacten' openen in uw computerbrowser.
  2. Daarna moet u de knop 'Contact maken' selecteren.
  3. Selecteer vervolgens de knop 'Meerdere contacten maken'.
  4. Daarna moet u alle details met betrekking tot contacten invullen, nu moet u alle namen of e-mailadressen van de contacten die u aan uw account wilt toevoegen, invullen. Daarna moet u één ding in gedachten houden dat u elk contact moet scheiden, u kunt deze taak doen door een komma te plaatsen na elk contact dat u aan de lijst toevoegt.
  5. U kunt uw contacten eenvoudig importeren met CSV of de vCard-bestanden door de juiste optie te selecteren.
  6. Nadat u de taak eenmaal hebt voltooid, moet u de labels op de contactgroep toepassen; u kunt dit eenvoudig doen door de knop 'Geen label' te selecteren. Deze optie is aanwezig in de rechterbovenhoek van het scherm van uw bureaublad.
  7. Als u klaar bent met het toevoegen of importeren van de benodigde informatie in uw account, moet u uiteindelijk de knop 'Maken' selecteren.
  8. Nu kunt u eenvoudig al uw contacten in uw Gmail-account laden en u kunt ze gemakkelijk openen via Gmail, Android-apparaten of andere Google-applicaties en -services zoals u dat wilt.
Daarnaast kun je, als je alle stappen goed volgt, je contacten eenvoudig toevoegen aan je account. Maar als u nog steeds met een probleem wordt geconfronteerd of als u andere vragen heeft met betrekking tot Gmail, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het technischeondersteuningsnummer van Gmail voor een onmiddellijke oplossing. Wij verzekeren u dat u een passende oplossing krijgt van onze beschikbare executives.

Popular posts from this blog

WILT U OUDE E-MAILS IN GMAIL HERSTELLEN?